Tradisjoner

Snarkokt gomme

Har fått ny blogg, denne er inaktiv. Se :Eidenshage.blogspot.no Gomme er snadder. Proteinrikt er det også. Dette er mat jeg har vokst opp med, og nykokt gomme er noe av det beste jeg får. Andr...

Ingen jul uten vørterbrød

Har fått ny blogg, denne er inaktiv. Se :Eidenshage.blogspot.no Vørterbrød har alltid vært min store julefavoritt. Med en skive tine smør og fløtemysost. Fikk en ny , kjapp og enkel oppskrift av m...

Krinalefse

Har fått ny blogg, denne er inaktiv. Se :Eidenshage.blogspot.no Endelig fikk jeg ut fingern og gikk igang med baking av krinalefse.Krinalefse er en spesialitet ifra Nordland, og var den fineste ...

Møsbrømlefse , en spesialitet ifra Salten

Møsbrømlefse er spesiell mat som ligner få andre matretter. Den kan spise til frokost, middag og kvelds. Og gjerne til dessert hvis man har plass i magen.Lefsa er selve matsjela til indre Salten, o...

Vi lager lammerull

Idag har jeg laget lammerull sammen med to morsomme damer. Dette er mattradisjon og håndtverk på sitt beste. Selv har jeg aldri vært borti det å lage lammerull, så jeg gledet meg storveis over å få...

Kunsten å lage pølser på eget kjøkken

Jeg har en svigerfar som er en ivrig hjortejeger, friluftsmann og matinteressert i samme løypa som meg. Og like etter at jakta var igang og jaktlaget hadde fått tatt 12 av 15 dyr, så satt han igjen...

Å lage flatbrød, en glemt kunst?

Har fått ny blogg, denne er inaktiv. Se :Eidenshage.blogspot.no Flatbrødbaking er en geskjeft jeg har holdt på med i noen år. Fikk en Meteorsteketakke i 18-årsgave , litt sær gave for en 18-årin...
matfetisj

matfetisj

27, Fitjar

Jeg blogger nå fra www.eidenshage.blogspot.no Det er en mer helhetlig bloggsfære hvor det blogges fra det søte liv på landet med mat som hovedemne. Vi sees....

Kategorier

Arkiv

hits